top of page

Pensionstalling

Stallen

Kies jouw stalplan en geef jouw paard de mogelijkheid om 24/7 te genieten van kwaliteitshooi en stro. Laat ze dagelijks hun benen strekken in onze ruime paddocks of op de uitgestrekte graslanden.

WhatsApp Image 2024-02-01 at 18.30.27 (3).jpeg
WhatsApp Image 2024-02-01 at 18.30.25.jpeg

Paddocks

In de zomer worden de paarden elke dag verwend met uitgestrekte en weelderige weides waar ze vrij kunnen grazen en genieten van de zon. Zelfs tijdens de koudere wintermaanden hebben onze viervoetige vrienden dagelijks de mogelijkheid om naar buiten te gaan en te verkennen op onze ruime en gevarieerde paddocks.

zadelen

Voor het zadelen en groomen (schoonmaken) van je viervoeter heb je zowel binnen als buiten, direct naast de piste, de mogelijkheid om dit te doen. Daarnaast is er een plaats voor het wassen van je paard of pony.

WhatsApp Image 2024-02-01 at 18.30.27.jpeg
Efficace (1).jpg

Binnen piste

Bij Poulains staat onze binnenpiste te allen tijde tot uw beschikking. Deze goed uitgeruste faciliteit biedt alle benodigdheden voor diverse trainingsdoeleinden, van grondwerk tot dressuur en springen. Bovendien zijn er diverse technische hulpmiddelen beschikbaar om uw trainingssessies voor zowel u als uw paard te optimaliseren.

Cross
terrein

Bij gunstige weersomstandigheden is het mogelijk om het cross terrein te gebruiken. Dit terrein is ideaal voor galoptrainingen om spieren op te bouwen, maar ook voor het springen van natuurlijke obstakels zoals boomstammen, afsprongen, greppels, en kuilen. En nog veel meer!