Diensten

Providing Everything You Need

2018-12-14 Hunters dag 01-small jpg_Calisto_011.jpg

Pré/Training

Trainen van sport -en recreatie paarden. Van basis werk vanop de grond en in de hand tot onder het zadel. Bij Poulains hechten we belang aan een proces waarin het paard zicht kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. De pré training en de dagelijkse training worden aangepast aan het niveau, de conditie en doel van het paard. 

Zadelmak maken

Goed begonnen is half gewonnen. Wil je een rustig en toegankelijk paard? Een paard die weet wat er van zich gevraagd wordt? Een paard die als partner door het leven kan gaan? Ben je nieuwsgierig naar wat een goede start voor uw paard inhoudt?

_DSC5076-bewerkt.jpg
2020-11-28 Solarana Waregem-full jpg_kleur_060.jpg

Conditie & Core strenght 

Wij zorgen voor een gezonde uitgebalanceerde training van het paard. De kracht van het  paard zit in de combinatie tussen mentaal en fysieke balans. Die fysieke balans bouw je op via variëren tussen een goed onderbouwd trainingsthema, observatie, luisteren, kijken en uitvoeren. Dit ondersteund door technologie, dierenartsen en de fysiotherapeut. Voor elk paard is het anders, voor elk paard een training op maat. 

2020-11-28 Solarana Waregem-full jpg_kleur_060.jpg
2019-12-01 Jacht_small_jpg_242.jpg

Performance

Wedstrijd gerichte training voor: Eventing paarden

Jacht / Hunter paarden 

Spring paarden 

Dressuur paarden

1460ffbe-fe89-417e-89e7-9356fb1546a6.JPG

Gedragsproblemen/Rehabilitatie  

Wij geven om uw veiligheid en de mentale gezondheid van uw paard. probleem paarden verdienen ook een nieuwe kans, een kans om te tonen wat ze niet begrijpen. Van daaruit helpen we hen de weg naar ontspanning en rust terug te vinden. Van daaruit kan er terug gegroeid worden naar de doelen die je als eigenaar voor ogen hebt. 

training 

Stalling

v.a. 850€/maand

Zadelmak maken

v.a. 995€/maand

Training op maat

Vraag naar uw trainingsplan op maat.

Consulting
@home

Externe training vanaf 40€