top of page
2021-01-16 Rame-kleur-small jpg_011.jpg

Ramée

van het Reigershof

4 jarige - BWP - ruin- 1m64

Urano de Cartigny x Contender 

Wie is Ramée?

Ramée is geboren in het Reigershof te Belgie. Daarna is hij opgegroeid tussen enkele Vlaamse trekpaarden.  Ramée is een zachtmoedige kerel. Hij is bomproof, ideaal voor all round en spring ruiters, ruiters met ambitie, wandelingen en uren plezier aan te beleven.

Hij is een Machtig mooie jongen met een hart van goud. 

Raamée heeft niet alleen zijn schoonheid geërfd, zijn spectaculaire spring kwaliteiten maken hem tot de prachtige parel die hij is.

Zij afstammeling in een notendop >>

 

 

 

Via zijn vader voert Urano de Cartigny het begeerde prestatiebloed van topvererver Diamant de Semilly, nummer 2 in de ranglijst van de beste springpaardenleveranciers ter wereld. Onder het zadel van Eric Levallois heeft Diamant het zelf bewezen in de springsport van de bovenste plank, met o.a. de gouden team medaille tijdens de wereldruiterspelen in Jerez de la Frontera (2002), de zilveren team medaille tijdens het EK in Donaueschingen (2003) en winst op het nationaal kampioenschap jumping in Frankrijk (2002). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                        Urano onder het zadel van Erric Levallois

 

 

Kortom Ramée heeft alles in huis én is gemakkelijk te rijden kan overweg met eender welk paard en ruiter. Hij laadt gemakkelijk, braaf bij de hoefsmid, op de trailer, ...

Ramée is RX en klinisch gekeurd

€18.000,00 

sg25033.jpg

Recenties

bottom of page